INNER YOGA

Yogadocente


Ik ben Marian Hendriks, Yoga docente en eigenaresse van Inner Yoga Hoofddorp.

Vanuit een behoefte aan ontspanning ben ik ooit met yoga begonnen. Yoga deed me mentaal en fysiek zo goed dat bij mij de behoefte ontstond om mij meer te verdiepen in Yoga en om zelf les te gaan geven als Yogadocent. Ik heb mijn Yogadocenten opleiding gevolgd bij Yogapoint in Utrecht van Axel Persaud en met succes mijn diploma behaald. Sindsdien doceer ik Hatha Yoga. In 2013 heb ik de Zwangerscapsyoga- en Postnatale Yoga opleiding afgerond bij Timsa Yoga. En in de zomer van 2014 heb ik mijn 200hrs Yoga Alliance Teacher training met succes behaald bij Tulasidalam School of Yoga Pada in Kerala, India. Regelmatig volg ik bijscholing en workshops op gebied van Yoga en meditatie.


Ik zie Yoga als pad naar bewustwording. Door het beoefenen van onder andere de asana's (lichaamshoudingen), meditatie en ademhalingstechnieken ben ik mij bewust geworden van de relatie tussen de adem, het fysieke lichaam en het denken. Dit werkt door in alle facetten van het dagelijks leven. Of je nu werkt, eet, boodschappen doet of wat dan ook. Ik probeer meer te leven in het hier en nu, meer te genieten van wat er op het moment gebeurt en ook los te laten en het te laten gebeuren.
Mijn visie is dat wat voor mij werkt, ook kan werken voor een ander. Graag wil ik daarom al mijn opgedane ervaring en kennis uitwisselen en delen met anderen.

Naast Yogadocent ben ik ook Reiki Master en holistisch masseur

(zie Praktijk) tevens ben ik werkzaam als Office Manager in het bedrijfsleven.

Je bent welkom om vrijblijvend een les mee te doen en te ervaren of Yoga iets voor jou is.

Ik zie er naar uit jou te mogen ontmoeten!

Namasté,

Marian
 

 

©2013 Inner Yoga Hoofddorp | Voorwaarden